OT-Änglar finns!

En OT-ängel är en broder som har något riktigt spännande att dela med sig av.
Ta tillfället i akt och boka in en ängel att hålla ett möte i din klubb – på plats hos er eller digitalt går precis lika bra. Det enda som behövs från OT-klubbens sida är Homehosting och eventuell rekvisita.

Boka in en ängel för ett spännande och oförglömligt möte!

De lättkränktas rike – hur hantera kränkande särbehandling?

OT Ängeln Rikard Arenius guidar oss genom ett ämne som blir mer och mer aktuellt för varje dag som går.

Vart går gränsen mellan chefskap och kränkande särbehandling samt mellan flirt och sexuella trakasserier på jobbet, samt hur sådant hanteras på ett seriöst sätt. Företaget Human&heart är ledande aktör kring utredningar av detta och sysselsätter OT-medlemmar såsom Magnus Elg och Leif Hansson förutom Rikard Arenius.

Kontakta Rikard Arenius på arenius@humanheart.se

Du är en Ängel Rikard!

Rättssäkerhet, vad är det för trams?

OT Ängel Anders Wallin delar med sig av sitt värv.

Den erfarne brottmålsadvokaten Anders Wallin bjuder in till diskussion kring aktuella brottmål, rättssäkerhet historiskt och dess utveckling och hur man som försvarare arbetar i brottmålen.

Diskussionen brukar bli livlig och het och får ofta avbrytas av klubbens tidhållare då frågorna aldrig slutar komma och intresset brukar vara stort. En kväll med intressanta och lärorika samtal utlovas där möjligen frågetecknen är fler än utropstecknen när den avslutas.

Kontakta Anders på anders@wallinadvokat.se

Företagsförvärvet från helvetet…

OTS Ängel Mattias Kranz delar med sig av sina erfarenheter.

2010 så tog jag och min fru steget att genomföra vår dröm att driva eget. Vi köpte vårt företag Repus Ventilation AB som hade allt på vår önskelista.

Det var dock för oss ett väldigt högt pris. Vi lyckades trots allt få ihop finansieringen med egna besparingar, lån på vårt och svärmors hus samt lån av svärfar.

Efter 6 månader insåg vi att något var fel – mycket fel. Bolaget blöder kraftigt och vi tappar 70% av vår OMSÄTTNING. Konkursen är nära!

Jag berättar om hur det är att köpa ett företag, bli blåst av säljaren, driva två rättsprocesser som vi båda förlorade i Hovrätten.

Hur orkar man ta sig igenom detta och komma på fötter igen?

Detta och lita andra tips skickar jag med till ER.

Kontakta Mattias på 0734-32 46 35 eller mattias.kranz@repus.se