HS1 hemma hos RO i Umeå

Nu kommer verksamhetsåret på gång på riktigt, inte för att vi inte gjort något tills nu men nu blir första riktiga träffen för årets huvudstyrelse!

Jag homehostar hela gänget och vi kommer köra mitt hem som HQ. Fokus kommer vara att lära känna varandra och fördela ansvar för de olika delområdena inom organisationen! En tanke jag har är att ingen ska arbeta ensam utan man ska vara minst två per område. Det är mycket som måste avhandlas men vi kommer se till att vi ska ha kul, för då är det lite större sannolikhet att vi gör ett bra jobb! Mer information kommer löpande, vi kommer köra med nyhetsbrev någon gång i månaden, artiklar och blänkare likt denna, på våra kanaler på FB, 41 TablerWorld samt oldtablers.org.

Det börjar närma sig, http://hym-sweden.se/ , 2019 års Half Year Meeting! Anmälan öppnar inom kort!