RM 2024

RM 2024
Måndag den 29:e januari kl 18
 släpps biljetterna till årets Riksmöte i Leksand. Som vi tidigare har kommunicerat så har vi 100 biljetter och de är under en månad reserverade till medlemmar, alltså inte för respektive som inte är medlem i fyklövern eller gäster. Dessa får en chans att anmäla sig torsdag den 29 februari i mån av plats.

Säkra er plats redan den 29 januari! 

Boendet administreras helt och hållet av Riksmötesgruppen. Alla stugor ska fyllas till den sista bädden så snacka ihop er vilka ni vill bo med innan ni anmäler er. Annars placeras ni där plats finnes.

Många frågor finner ni svar på Riksmötets hemsida www.rm2024.se och hittar ni inte svaret där så ställ era frågor till kontaktpersonerna för Riksmötet, inte till OTS HS.

Samla gänget, snacka ihop er om boende och titta på aktiviteter så att ni är redo den 29:e januari kl 18!